Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembraPosetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život

Posetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život​

Desing Taste Centar u okviru USAID programa Premium Food Design Hub organizuje nastup za sve proizvođače iz našeg Haba na predstojećem 2. Festivalu poslastica i slatkiša "SLADAK ŽIVOT". Festival će biti održan u Beogradu 16. i 17. novembra 2019. godine u Domu omladine Beograda. Posetite nas i probajte novi Immuniser krem​ od lipovog meda i šipka. Pored našeg standardnog asortimana, možete se uveriti u vrhunski ukus i kvalitet novog ukusa Immunisera- Lipov med i zova. Predstavićemo i najnoviji proizvod  - immuniser bombone, uskoro dosptupne u svim našim prodajnim mestima i internet prodavnici.

Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembra

Immuniser na festivalu Kuhinje Sveta 16. i 17 novembra​

Nakon što je tegla immunisera obišla pola zemaljske kugle, vraća se da se predstavi Beogradu! Posetite nas na festivalu Kuhinje Sveta, Dorćol Platz, Dobračina 59b 16-17.11.2019. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda! Jedinstvena prilika da se upoznamo i da probate Immuniser sa ukusom šipka ili zove, kao i limitiranu seriju novih immuniser bombona sa ukusom zove i šipka, bogatih vitaminima.

Dr Mile Veljović traga za tajnim ukusom..USKORO

Dr Mile Veljović traga za tajnim ukusom..USKORO​

U okviru programa Premium Food Design Hub i mentora iz Desing Taste Centra kreirali smo novi proizvod - IMMUNISER bombone sa ukusom meda i zove i meda i šipurka, koji će se uskoro pojaviti na tržištu​. Želimo da se zahvalimo svima koji su radili na ovom projektu i celom timu USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu i Desing Taste Centra koji su nam pomogli u realizaciji.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser na Belgrade food Show 2019.

Na ovogodišnjem Belgrade Food Show smo učestvovali i predstavili naše proizvode koje smo naš poboljšani Immuniser koji je jedinstvena mešavina livadskog meda i šipurka obogaćena mikroorganizmima dobijenih uz pomoć najsaverenije EM tehnologije.U toku dva dana trajanja Food Show-a razmenili smo iskustva sa vrhunskim poznavaocima prehrambenih proizvoda i renomiranim ugostiteljskim radnicima. Naši proizvodi su još jednom naišli na oduševljenje svih koji su ih probali, a predstavili smo i nove proizvode koji će uskoro biti dostupni za kupovinu putem online prodavnice ili u prodajnim objektima.

GOSTOVANJE IGORA ĐURĐEVIĆA U EMISIJI BEOGRADE, DOBRO JUTRO SA IVON - STUDIO B

Gostovanje Igora Đurđevića u emisiji Beograde, Dobro Jutro sa Ivon - Studio B

Igor Đurđević u emisij Dobro Jutro sa Ivon predstavlja IMMUNISER, nagrađen kao najbolja inovacija u proizvodnji meda na Beogradskom Ukus Festu. pored standardne mešavine meda i šipurka, Igor đurđević je predstavio planove i nove poizvode koji će uskoro biti dostupni: immuniser sa medom i zovom, i bombone na bazi meda sa dodatkom zove i šipurka. Pogledajte celu emisiju i saznajte zašto smo proglašeni za najbolju inovaciju u proizvodnji meda na ovogodišnjem Ukus Festu.

...
...

NAJNOVIJE

NAJNOVIJE

"BOMBA" od meda i šipurka

-Kako je Igor Đurđević iz Beograda osmislio preparat za imunitet-

Kad je osetio neobjašnjivu potrebu da bar na kratko pobegne od beogradske gužve i salona u kome godinama ulepšava žene i jači pol, Igor Đurđević (40) sa porodicom je otišao na selo i kupio pčele.Već pet godina svaki vikend sa suprugom Snežanom, kćerkom Irinom i sinom Nemanjom provodi u selu Markova crkva kod Valjeva, gde je pored 37 košnica, zasadio malu plantažu šipurka. Godinama posvećen izučavanju lekovitog bilja, pronašao je formulu u kojoj je spojio med, propolis i šipurak i napravio potpuno prirodan preparat vrhunskog kvaliteta za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju.

 

Dečački san

 

Đurđević kaže da je sve počelo kao vikend pčelarenje - iz hobija, ljubavi i zadovoljstva. A zatim je zasadio 700 sadnica šipurka na pčelinjaku do kuće...- Tri godine sam pravio džem od šipurka, koji je inače potpuno prirodan i nikada ga nismo tretirali hemijskim sredstvima, ali sam želeo da, pošto znam koliko je dobar za zdravlje, izostavim šećer. Želeo sam da napravim nešto što je na korist deci, porodici i video sam da moram ili da osušim šipurak ili da ga liofiliziram - to je duboko zamrzavanje na -80 gde se vakuumom izvuku sva voda i vlaga iz ploda, a sačuvaju sva lekovita svojstva - priča nam Igor.Sušenje šipurka je drugi proces, jer ako se pravilno osuši isto se sačuvaju lekovita svojstva. Ideja je da se šipurak pretvori u prah i pomeša s medom. Posle nekoliko godina traženja prave formule, kada je otkrio pravi, gotov proizvod odneo ga je na Poljoprivredni fakultet, gde je od eminentnih profesora dobio najbolje ocene. To mu je, kaže nam, bio podstrek da nastavi da radi na usavršavanju proizvoda i pronađe savršenu teksturu, ukus, gustinu, a da se sačuva lekovotost.- Pošto je sve organsko, mnogo je teže i zahteva više vremena. Uključila se supruga, roditelji, kumovi. Bez ljubavi i posvećenosti, nema pravih rezultata. Inače, priroda me oduvek privlačila. Zavoleo sam svet pčelarstva i pčele kao božanska bića, jer one žrtvuju svoj život za porodicu.

 

Jača imunitet

 

Da Igorov trud nije bio uzalud govori i podatak da je posle detaljne analize, Ana Todorović, specijalista strukovni nutricionista dijetetičar iz Instituta za javno zdravlje njegov proizvod ocenila je kao vitaminsku bombu.

- Zbog izuzetnog sadržaja vitamina C osim što snaži imuni sistem, utiče i na jačanje elastičnosti krvnih sudova, podstičući metaboličke procese. Moćan je antioksidans, što je od velikog značaja u borbi protiv kancerogenih oboljenja. Vitamin C ima značajnu ulogu i kod pušača, čije su potrebe za ovim vitaminom višestruko pojačane. U ovom preparatu nalazi se i veća količina gvožđa i folata iz grupe vitamina B koji svojim dejstvom povoljno utiču na krvnu sliku, prevenciju i suzbijanje anemije, ali i na lakše podnošenje obilnih menstrualnih ciklusa. Usled sjajnog mineralnog sastava i visokog glikemijskog indeksa, utiče na brzo i efikasno podizanje energije kod intezivnih fizičkih napora, sportista i kod naglih padova šećera u krvi.Preparat dijabetičari mogu koristiti umereno, vodeći računa o preostalom unosu ugljenih hidrata u toku dana, a osobe sa tegobama poput hroničnog gastritisa, treba da ga uzimaju rastvorenog u mlakoj vodi.

 

Humanost

Igor je iz frizerske porodice i taj zanat, kaže, živi u njemu, a u Beogradu je među prvih 20 majstora. Pravio je humanitarne revije s koreografom Pjerom Rajkovićem, a novac koji je prikupljen proslešivali su za lečenje narkomanije i bolesti zavisnosti u manastir Kovin. Sa "Nevernim bebama", Biljanom Krstić, belerinima iz Narodnog pozorišta pravio je reviju da pomogne slepima i slabovidima iz škole "Veljko Ramadanović" u Zemunu, a od novca sa revije kupljeni su instrumenti za školu.

 

Željka Radulović

Bilje i zdravlje

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

​VESTI