Novogodisnji ukus fest

Posetite nas na Novogodišnjem Ukus Festu!

„Novogodišnji ukus fest “, festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 07. decembra 2019. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace (Bulevar kralja Aleksandra 69) od 11.00 do 20.00 sati.  Posetioci će moći da nas upoznaju i da uživaju u degustaciji Immuniser proizvoda i kupe ihpo dsajamskoj ceni. Program "Novogodišnjeg ukus fest-a" u znaku je predstojećih praznika ali i rođendana Ukus festa na kome će biti podeljena torta svim posetiocima i učesnicima uz zabavu i novogodišnju atmosferu. „Ukus Fest“ je pripremio brojna iznenađenja za goste svih uzrasta. Radost kuca na čarobna vrata festivala, za mališane, mame i tate, bake i deke... Svi će imati priliku da uživaju u magijama mađioničara od kojih zastaje dah, a sa puta dolazi i Deda Mraz sa poklonima. Tačno u podne, u 12 sati u vrhuncu čarobne festivalske zabave, Deda Mraz će podeliti prvih besplatnih 50 paketića za najbrže mališane. Iznenađenja nudi i veliki broj nagradnih konkursa znanja, ali i zanimljiva predavanja, prezentacije i radionice učesnika „Novogodišnjeg ukus fest-a“. Mnogo se radujemo našem susretu i nezaboravnom novogodišnjem druženju i slavlju ! Cena ulaznice je 250 dinara, a za decu do 12 godina ulaz je besplatan.​

Specijalno priznanje za Immuniser krem na sajmu Etno Hrana 2019

Specijalno priznanje  za Immuniser Krem na sajmu Etno Hrana 2019​

Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima, ukusu i novoj teksturi koja je idealna za mazanje, Hipberry & Honey Immuniser je dobio specijalno priznanje na sajmu Etno Hrana održanom od 23.-27. novembra u hali 3 Beogradskog Sajma. Žiri je odluku doneo tajnim glasanjem, a mi smo ponosni što se rad i trud prepoznaju.  Pored krema, predstavljen je i novi proizvod Elderberry & Honey Immuniser, nastao zahvaljujući saradnji u okviru programa Premium Food Design Hub i mentora iz Desing Taste Centra. Želimo da se zahvalimo svima koji su radili na ovom projektu i celom timu USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu i Desing Taste Centra koji su nam pomogli u realizaciji.

Immuniser na manifestaciji Sladak Život 16. i 17 novembraPosetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život

Immuniser na festivalu "Sladak Život" 2019 - predstavljanje proizvoda -Studio B​

"Pronašli smo način da sačuvamo sve benefite i sva lekovita svojstva, bez preterane termičke obrade, crne zove i šipurka i da ih konzerviramo u tegli, isključivo u medu. U pitanju je lipov med i na taj način smo stvorili jedinstvenu imuno formulu"

Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembraPosetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život

Posetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život​

Desing Taste Centar u okviru USAID programa Premium Food Design Hub organizuje nastup za sve proizvođače iz našeg Haba na predstojećem 2. Festivalu poslastica i slatkiša "SLADAK ŽIVOT". Festival će biti održan u Beogradu 16. i 17. novembra 2019. godine u Domu omladine Beograda. Posetite nas i probajte novi Immuniser krem​ od lipovog meda i šipka. Pored našeg standardnog asortimana, možete se uveriti u vrhunski ukus i kvalitet novog ukusa Immunisera- Lipov med i zova. Predstavićemo i najnoviji proizvod  - immuniser bombone, uskoro dosptupne u svim našim prodajnim mestima i internet prodavnici.

Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembra

Immuniser na festivalu Kuhinje Sveta 16. i 17 novembra​

Nakon što je tegla immunisera obišla pola zemaljske kugle, vraća se da se predstavi Beogradu! Posetite nas na festivalu Kuhinje Sveta, Dorćol Platz, Dobračina 59b 16-17.11.2019. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda! Jedinstvena prilika da se upoznamo i da probate Immuniser sa ukusom šipka ili zove, kao i limitiranu seriju novih immuniser bombona sa ukusom zove i šipka, bogatih vitaminima.

...
...

NAJNOVIJE

NAJNOVIJE

"BOMBA" od meda i šipurka

-Kako je Igor Đurđević iz Beograda osmislio preparat za imunitet-

Kad je osetio neobjašnjivu potrebu da bar na kratko pobegne od beogradske gužve i salona u kome godinama ulepšava žene i jači pol, Igor Đurđević (40) sa porodicom je otišao na selo i kupio pčele.Već pet godina svaki vikend sa suprugom Snežanom, kćerkom Irinom i sinom Nemanjom provodi u selu Markova crkva kod Valjeva, gde je pored 37 košnica, zasadio malu plantažu šipurka. Godinama posvećen izučavanju lekovitog bilja, pronašao je formulu u kojoj je spojio med, propolis i šipurak i napravio potpuno prirodan preparat vrhunskog kvaliteta za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju.

 

Dečački san

 

Đurđević kaže da je sve počelo kao vikend pčelarenje - iz hobija, ljubavi i zadovoljstva. A zatim je zasadio 700 sadnica šipurka na pčelinjaku do kuće...- Tri godine sam pravio džem od šipurka, koji je inače potpuno prirodan i nikada ga nismo tretirali hemijskim sredstvima, ali sam želeo da, pošto znam koliko je dobar za zdravlje, izostavim šećer. Želeo sam da napravim nešto što je na korist deci, porodici i video sam da moram ili da osušim šipurak ili da ga liofiliziram - to je duboko zamrzavanje na -80 gde se vakuumom izvuku sva voda i vlaga iz ploda, a sačuvaju sva lekovita svojstva - priča nam Igor.Sušenje šipurka je drugi proces, jer ako se pravilno osuši isto se sačuvaju lekovita svojstva. Ideja je da se šipurak pretvori u prah i pomeša s medom. Posle nekoliko godina traženja prave formule, kada je otkrio pravi, gotov proizvod odneo ga je na Poljoprivredni fakultet, gde je od eminentnih profesora dobio najbolje ocene. To mu je, kaže nam, bio podstrek da nastavi da radi na usavršavanju proizvoda i pronađe savršenu teksturu, ukus, gustinu, a da se sačuva lekovotost.- Pošto je sve organsko, mnogo je teže i zahteva više vremena. Uključila se supruga, roditelji, kumovi. Bez ljubavi i posvećenosti, nema pravih rezultata. Inače, priroda me oduvek privlačila. Zavoleo sam svet pčelarstva i pčele kao božanska bića, jer one žrtvuju svoj život za porodicu.

 

Jača imunitet

 

Da Igorov trud nije bio uzalud govori i podatak da je posle detaljne analize, Ana Todorović, specijalista strukovni nutricionista dijetetičar iz Instituta za javno zdravlje njegov proizvod ocenila je kao vitaminsku bombu.

- Zbog izuzetnog sadržaja vitamina C osim što snaži imuni sistem, utiče i na jačanje elastičnosti krvnih sudova, podstičući metaboličke procese. Moćan je antioksidans, što je od velikog značaja u borbi protiv kancerogenih oboljenja. Vitamin C ima značajnu ulogu i kod pušača, čije su potrebe za ovim vitaminom višestruko pojačane. U ovom preparatu nalazi se i veća količina gvožđa i folata iz grupe vitamina B koji svojim dejstvom povoljno utiču na krvnu sliku, prevenciju i suzbijanje anemije, ali i na lakše podnošenje obilnih menstrualnih ciklusa. Usled sjajnog mineralnog sastava i visokog glikemijskog indeksa, utiče na brzo i efikasno podizanje energije kod intezivnih fizičkih napora, sportista i kod naglih padova šećera u krvi.Preparat dijabetičari mogu koristiti umereno, vodeći računa o preostalom unosu ugljenih hidrata u toku dana, a osobe sa tegobama poput hroničnog gastritisa, treba da ga uzimaju rastvorenog u mlakoj vodi.

 

Humanost

Igor je iz frizerske porodice i taj zanat, kaže, živi u njemu, a u Beogradu je među prvih 20 majstora. Pravio je humanitarne revije s koreografom Pjerom Rajkovićem, a novac koji je prikupljen proslešivali su za lečenje narkomanije i bolesti zavisnosti u manastir Kovin. Sa "Nevernim bebama", Biljanom Krstić, belerinima iz Narodnog pozorišta pravio je reviju da pomogne slepima i slabovidima iz škole "Veljko Ramadanović" u Zemunu, a od novca sa revije kupljeni su instrumenti za školu.

 

Željka Radulović

Bilje i zdravlje

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

​VESTI