Priroda, porodica i zdravlje

Inspiracija za jedinstvenu imunoformulu

Hobi, ljubav i zadovoljstvo

Potraga za mirom, čistim vazduhom i zdravim životom vratila nas je prirodi.

Mali zasad šipurka pored pčelinjaka… Tako je počelo.

Inspiracija čudesnim svetom pčela inicirala je ideju, pa smo stvorili formulu koja spaja med i šipurak. Kao potpuno prirodan preparat za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju, Immuniser je rođen iz lične potrebe da se brine o zdravlju na prirodan način.

Lekovitost je prioritet

Nekoliko godina uloženo je u stručne konsultacije na Poljoprivrednom fakultetu i razgovore sa brojnim stručnjacima iz različitih oblasti kako bismo predstavili jedan dar prirode i plod rada i usavršavanja. Immuniser je ono što smo stvorili kao pravu formulu, savršene teksture, ukusa i gustine, uz prioritet da sačuvamo lekovitost izuzetnih sastojaka.

Imunitet je projekat

Imunitet je proces i ujedno naš najvažniji projekat u godinama koje dolaze. U pitanju je najvažniji porodični i strateški projekat. Neka početna  taktika bude kontinuitet. Redovnim korišćenjem prirodnih preparata svom organizmu pomažete tako što obezbeđujete optimalne uslove da se sopstvenim snagama bori i izbori.

Prirodni put do imuniteta je put do zdravlja!

Sve počinje od kvalitetnog meda…

A  kada se kvalitetnom medu doda šipurak…

Dobije se dobra kombinacija

Najbolja se zove IMMUNISER

IMMUNISER nije samo još jedan preparat na bazi meda. Plod našeg truda, rada i usavršavanja zapravo je dar prirode. Srećni smo što smo uspeli da upakujemo taj dar i podelimo sa svima jedan prirodni put do imuniteta.

Jedinstvenost naše imunoformule prepoznata je i potvrđena nagradom za najbolju inovaciju u proizvodnji meda.

Zaštitite sebe i svoju porodicu!