Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembraPosetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život

Posetite Immuniser na festivalu poslastica i slatkiša Sladak Život​

Desing Taste Centar u okviru USAID programa Premium Food Design Hub organizuje nastup za sve proizvođače iz našeg Haba na predstojećem 2. Festivalu poslastica i slatkiša "SLADAK ŽIVOT". Festival će biti održan u Beogradu 16. i 17. novembra 2019. godine u Domu omladine Beograda. Posetite nas i probajte novi Immuniser krem​ od lipovog meda i šipka. Pored našeg standardnog asortimana, možete se uveriti u vrhunski ukus i kvalitet novog ukusa Immunisera- Lipov med i zova. Predstavićemo i najnoviji proizvod  - immuniser bombone, uskoro dosptupne u svim našim prodajnim mestima i internet prodavnici.

Immuniser na manifestaciji Kuhinje sveta 16. i 17 novembra

Immuniser na festivalu Kuhinje Sveta 16. i 17 novembra​

Nakon što je tegla immunisera obišla pola zemaljske kugle, vraća se da se predstavi Beogradu! Posetite nas na festivalu Kuhinje Sveta, Dorćol Platz, Dobračina 59b 16-17.11.2019. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda! Jedinstvena prilika da se upoznamo i da probate Immuniser sa ukusom šipka ili zove, kao i limitiranu seriju novih immuniser bombona sa ukusom zove i šipka, bogatih vitaminima.

Dr Mile Veljović traga za tajnim ukusom..USKORO

Dr Mile Veljović traga za tajnim ukusom..USKORO​

U okviru programa Premium Food Design Hub i mentora iz Desing Taste Centra kreirali smo novi proizvod - IMMUNISER bombone sa ukusom meda i zove i meda i šipurka, koji će se uskoro pojaviti na tržištu​. Želimo da se zahvalimo svima koji su radili na ovom projektu i celom timu USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu i Desing Taste Centra koji su nam pomogli u realizaciji.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser na Belgrade food Show 2019.

Na ovogodišnjem Belgrade Food Show smo učestvovali i predstavili naše proizvode koje smo naš poboljšani Immuniser koji je jedinstvena mešavina livadskog meda i šipurka obogaćena mikroorganizmima dobijenih uz pomoć najsaverenije EM tehnologije.U toku dva dana trajanja Food Show-a razmenili smo iskustva sa vrhunskim poznavaocima prehrambenih proizvoda i renomiranim ugostiteljskim radnicima. Naši proizvodi su još jednom naišli na oduševljenje svih koji su ih probali, a predstavili smo i nove proizvode koji će uskoro biti dostupni za kupovinu putem online prodavnice ili u prodajnim objektima.

GOSTOVANJE IGORA ĐURĐEVIĆA U EMISIJI BEOGRADE, DOBRO JUTRO SA IVON - STUDIO B

Gostovanje Igora Đurđevića u emisiji Beograde, Dobro Jutro sa Ivon - Studio B

Igor Đurđević u emisij Dobro Jutro sa Ivon predstavlja IMMUNISER, nagrađen kao najbolja inovacija u proizvodnji meda na Beogradskom Ukus Festu. pored standardne mešavine meda i šipurka, Igor đurđević je predstavio planove i nove poizvode koji će uskoro biti dostupni: immuniser sa medom i zovom, i bombone na bazi meda sa dodatkom zove i šipurka. Pogledajte celu emisiju i saznajte zašto smo proglašeni za najbolju inovaciju u proizvodnji meda na ovogodišnjem Ukus Festu.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Novi proizvod - Immuniser sa zovom

U okviru programa Premium Food Design Hub i mentora iz Desing Taste Centra uradili smo unapređenje našeg standardnog proizvoda i uskoro počinjemo proizvodnju Immuniser-a sa zovom. Jedinstvena mešavina livadskog meda i zove obogaćena mikroorganizmima dobijenih uz pomoć prirodnih vlakana. Ova jedinstvena mešavina, usled specifičnosti svog sastava na prvom mestu, obezbeđuje brzi priliv energije zbog značajne količine ugljenih hidrata. Istovremeno, zbog nutritivnih karakteristika sirovina, deluje antisepticki, pogotovo na grlo i disajne organe. Može poslužiti kao prva pomoć kod nadražajnog kašlja. Usled sjajnog mineralno vitamniskog sastava deluje protektivno na viruse i bakterije, a mnogobrojni antioksidansi utiču na čišćenje organizma. Usled prisustva mikroorganizama, dodatih uz pomoć savremene EM tehnologije izraženo je i probiotsko dejstvo ovog proizvoda, što je od velikog značaja za celokupni imuni sistem. NUTRITIVNE KARAKTERISTIKE MEŠAVINE:  Kcal 787.1Masti 0,35gUgljeni hidrati 196,9gVlakna 4,9gBelančevine 1,4gVitamin C 34,4mgVitamin A 430 mgKalijum 311 mgKalcijum 38,1 mgMagnezijum 8,1 mgGvozdje 5,72mg

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Redizajn Immuniser pakovanja

U okviru programa Premium Food Design Hub i mentora iz Desing Taste Centra uradili smo unapređenje našeg standardnog proizvoda – Imuniser sa šipurkom, a kreirali smo i nove proizvode koji će se uskoro pojaviti na tržištu​. Želimo da se zahvalimo svima koji su radili na redizajnu i celom timu USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu i Desing Taste Centra koji su nam pomogli u realizaciji.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser od danas možete kupiti u IDEA organic prodavnicama

Hipberry and honey Immuniser je od oktobra 2019. godine dostupan u IDEA Organic prodavnicama u Beogradu.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser nagrađen kao najbolja inovacija u proizvodnji meda - Ukus Fest 2019 (video)

Hipberry and Honey Immuniser je nagrađen kao najbolja inovacija u proizvodnji meda na jesenjem Ukus Festu, održanom u Kombank Dvorani 14. i 15. septembra. Nakon još jednog uspešnog festivala hrane, odlazimo zadovoljni!!!! Hvala svima koji su doprineli našem uspehu!!! Pratite naša obavestenja o novitetima, prijavite se na mejling listu i budite u toku.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser u emisiji Beograde, Dobro Jutro - dr Ana Todorović - Studio B

​Hipberry and Honey Immuniser - predstavljanje prirodnog preparata za podizanje imuniteta na televiziji Studio B u emisiji Beograde, Dobro Jutro.

Desing Taste Center u poseti Hipberry Honey

Desing Taste Center u poseti Hipberry Honey​

Danas su mentori Desing Taste Center-a obišli plantaže šipurka i proizvodni pogon hipberry Honey u Markovoj crkvi, pored Lajkovca. H&H kompanija je jedna od naših 9 odabranih učesnika ovogodišnjeg Premium Food Design Hab programa. H&H je prepoznat na tržištu po svom premijum proizvodu - Immuniser. #Immuniser je jedinstvena imunoformula koja svojim vrhunskim kvalitetom sirovina (med i sušeni divlji šipurak) i izuzetnim nutritivnim sastavom predstavlja potpuno prirodan proizvod za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju kod dece i odraslih.​​

Dr. Ana Todorovic - hipberry and honey  immuniser

BELGRADE FOOD SHOW 2019 - Hipberry & honey IMMUNISER 

Belgrade Food Show se održava u Belexpocentru 10 – 11. oktobra 2019. u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane i uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu. Kao izuzetan spoj prirodnog bogatstva i kulturnih osobenosti naše zemlje, hrana je jedan od najatraktivnijih proizvoda koje Srbija ima da ponudi svetu. Upravo iz tog razloga, srpska prestonica će biti po drugi put domaćin međunarodnom sajmu i konferenciji visokokvalitetne hrane za Jugoistočnu Evropu Belgrade Food Show. Jedinstvena i dugo očekivana prilika za susret proizvođača i kupaca, upoznavanje i razmenu znanja, profesionalni rast i uživanje u specijalitetima, na jednom mestu, osmišljena je da privuče, kako domaće, tako i inostrane posetioce u Beograd 10. i 11. oktobra. Dođite i posetite nas, uverite se u kvalitet našeg Immunisera i iskoristite priliku za kupovinu po promotivnim cenama. Posebnu pažnju na događaju će dobiti visokokvalitetna prerađena hrana („speciality food“), u koju spadaju autentični sirevi, inovativni namazi od voća i povrća sa prirodnim začinima i mnogi drugi premijum proizvodi koji čine značajan pomak, kako na domaćoj, tako i na svetskoj sceni. Takođe, svoje zasluženo mesto će dobiti i rastuća domaća vinska scena, ali i timovi kreativaca koji s uživanjem i posvećenošću razvijaju originalne proizvode za ljubitelje vrhunskog kvaliteta.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Immuniser medju  učesnicima drugog ciklusa PREMIUM FOOD DESIGN HUB 2019​

Izborna komisija Desing Taste Centra odabrala je Hipberry and honey Immuniser i još 9 učesnika za ulazak u DTC Hab u okviru programa PFDH 2019.Zahvaljujući DTC Hub-u imaćemo priliku da razvijemo i unapredimo Hipberry and Honey Immuniser zajedno uz podršku mentora našeg Centra kroz set specijalno kreiranih individualnih treninga, radionica i aktivnosti iz sledećih oblasti: Tehnologija proizvodnje; Unapređenje dizajna pakovanja i web dizajna; Podrška za ulazak na domaće i inostrano tržište; Pristup izvorima finansiranja za unapređenje poslovanja. ​

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Predstavljanje Immuniser-a u emisiji plodovi dobre zemlje - tv prva

hipberry and honey immuniser - Ukus fest

Immuniser na Ukus Festu 4. i 5. jula

Hipberry and Honey IMMUNISER je predstavio svoj proizvod 4. i 5. Jula na UKUS FESTU!🍯Na našem štandu u Delta City-ju su svi zainteresovani imali priliku da se bolje upoznaju i probaju našu jedinstvenu imuno formulu od meda i šipurka.

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

Gostovanje emisije Znanje imanje na poljoprivrednom gazdinstvu Igor Đurđević

hipberry and honey immuniser - spoj sipurka i meda je vitaminska bomba

"BOMBA" od meda i šipurka-Kako je Igor Đurđević iz Beograda osmislio preparat za imunitet-

Kad je osetio neobjašnjivu potrebu da bar na kratko pobegne od beogradske gužve i salona u kome godinama ulepšava žene i jači pol, Igor Đurđević (40) sa porodicom je otišao na selo i kupio pčele.Već pet godina svaki vikend sa suprugom Snežanom, kćerkom Irinom i sinom Nemanjom provodi u selu Markova crkva kod Valjeva, gde je pored 37 košnica, zasadio malu plantažu šipurka. Godinama posvećen izučavanju lekovitog bilja, pronašao je formulu u kojoj je spojio med, propolis i šipurak i napravio potpuno prirodan preparat vrhunskog kvaliteta za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju. Dečački san Đurđević kaže da je sve počelo kao vikend pčelarenje - iz hobija, ljubavi i zadovoljstva. A zatim je zasadio 700 sadnica šipurka na pčelinjaku do kuće...- Tri godine sam pravio džem od šipurka, koji je inače potpuno prirodan i nikada ga nismo tretirali hemijskim sredstvima, ali sam želeo da, pošto znam koliko je dobar za zdravlje, izostavim šećer. Želeo sam da napravim nešto što je na korist deci, porodici i video sam da moram ili da osušim šipurak ili da ga liofiliziram - to je duboko zamrzavanje na -80 gde se vakuumom izvuku sva voda i vlaga iz ploda, a sačuvaju sva lekovita svojstva - priča nam Igor.Sušenje šipurka je drugi proces, jer ako se pravilno osuši isto se sačuvaju lekovita svojstva. Ideja je da se šipurak pretvori u prah i pomeša s medom. Posle nekoliko godina traženja prave formule, kada je otkrio pravi, gotov proizvod odneo ga je na Poljoprivredni fakultet, gde je od eminentnih profesora dobio najbolje ocene. To mu je, kaže nam, bio podstrek da nastavi da radi na usavršavanju proizvoda i pronađe savršenu teksturu, ukus, gustinu, a da se sačuva lekovotost.- Pošto je sve organsko, mnogo je teže i zahteva više vremena. Uključila se supruga, roditelji, kumovi. Bez ljubavi i posvećenosti, nema pravih rezultata. Inače, priroda me oduvek privlačila. Zavoleo sam svet pčelarstva i pčele kao božanska bića, jer one žrtvuju svoj život za porodicu. Jača imunitet Da Igorov trud nije bio uzalud govori i podatak da je posle detaljne analize, Ana Todorović, specijalista strukovni nutricionista dijetetičar iz Instituta za javno zdravlje njegov proizvod ocenila je kao vitaminsku bombu.- Zbog izuzetnog sadržaja vitamina C osim što snaži imuni sistem, utiče i na jačanje elastičnosti krvnih sudova, podstičući metaboličke procese. Moćan je antioksidans, što je od velikog značaja u borbi protiv kancerogenih oboljenja. Vitamin C ima značajnu ulogu i kod pušača, čije su potrebe za ovim vitaminom višestruko pojačane. U ovom preparatu nalazi se i veća količina gvožđa i folata iz grupe vitamina B koji svojim dejstvom povoljno utiču na krvnu sliku, prevenciju i suzbijanje anemije, ali i na lakše podnošenje obilnih menstrualnih ciklusa. Usled sjajnog mineralnog sastava i visokog glikemijskog indeksa, utiče na brzo i efikasno podizanje energije kod intezivnih fizičkih napora, sportista i kod naglih padova šećera u krvi.Preparat dijabetičari mogu koristiti umereno, vodeći računa o preostalom unosu ugljenih hidrata u toku dana, a osobe sa tegobama poput hroničnog gastritisa, treba da ga uzimaju rastvorenog u mlakoj vodi. HumanostIgor je iz frizerske porodice i taj zanat, kaže, živi u njemu, a u Beogradu je među prvih 20 majstora. Pravio je humanitarne revije s koreografom Pjerom Rajkovićem, a novac koji je prikupljen proslešivali su za lečenje narkomanije i bolesti zavisnosti u manastir Kovin. Sa "Nevernim bebama", Biljanom Krstić, belerinima iz Narodnog pozorišta pravio je reviju da pomogne slepima i slabovidima iz škole "Veljko Ramadanović" u Zemunu, a od novca sa revije kupljeni su instrumenti za školu. Željka RadulovićBilje i zdravlje

...
...

VESTI